Waardevolle herinneringen

Familieverhalen

We koesteren de herinneringen van onze naasten, zodat ze maar niet vergeten worden. Deze waardevolle herinneringen willen we graag vasthouden. Met FamilieVerhalen kunt u een documentaire of een fotoserie laten maken van uw familie(lid), waarna u dankbaar kunt terugkijken naar de verhalen over uw familie.Afspraak maken

Documentaire

Gemaakt door Quantasie

Bij een documentaire filmen we uw opa, oma, vader, moeder, vriend of partner zoals diegene is, in de volle kracht van zijn of haar leven en in zijn of haar eigen omgeving. Zie het zo: we hebben een leuk gesprek en ‘toevallig’ staat daar een camera bij. Het grote verschil is dat we zo’n gefilmd gesprek goed voorbereiden. Zo hebben we een kennismakingsgesprek en laten we ons inspireren door een uitgebreide vragenlijst. Tijdens het gesprek is er minimaal één vertrouwd iemand bij om de dialoog te ondersteunen.

Onze focus ligt op het leuke, het mooie en vooral: het échte verhaal. Eigenlijk kan er van alles voorbij komen, zoals jeugd, schooltijd, kattekwaad, diensttijd, vakanties, verhuizingen, sport of werk, tot en met het laatste dubbeltje dat ergens voor moest worden omgedraaid. Bijzondere gebeurtenissen en belevenissen waar we allemaal geen genoeg van krijgen om over te praten.

Wat kost het?
vanaf € 499,- incl. btw

  • waardevolle beelden (en stem op video!)
  • de focus ligt op het échte verhaal
  • een dierbare herinnering
Voor alle informatie over deze documentaire kunt u contact opnemen met: Peter

Fotoportretten

Gemaakt door Salt 'n Pepper

In onze studio maken we op een persoonlijke en ongedwongen manier een aantal waardevolle portretfoto's, ter ondersteuning en aanvulling van de documentaire. Tijdens het fotograferen gaan we in gesprek, waardoor uw familie(lid) snel op zijn/haar gemak is. Er hoeft niet geposeerd te worden; we leggen juist graag het échte gezicht vast.

Naderhand maken we een fotoboek met de mooiste foto's uit de fotoshoot, en vullen dat aan met een aantal opmerkelijke uitspraken die in het gesprek naar voren zijn gekomen. Het is ook mogelijk om meerdere exemplaren van het fotoboek te bestellen, zodat iedereen in de familie er eentje heeft.

Wat kost het?
€ 350,- incl. btw

  • incl. fotoshoot van 1 persoon in studio
  • incl. 15 digitale foto's
  • incl. fotoboek (24 pagina's) met de mooiste foto's en uitspraken
Voor alle informatie over deze fotoreportage kunt u contact opnemen met: Michou